Geadopteerde honden:

Dembe
Dembe

Dembe had pech na een proefplaatsing van 2 weken weer terug bij zijn 1e baasje.. gelukkig vonden we al snel een pittig koppel wat wel raad weet met zijn onzekerheid. Hij krijgt nu bescherming van 2 agenten wat wil een hond nog meer ;-)

press to zoom
Kinga
Kinga

Kinga was aangekocht door een wat oudere dame, helaas niet goed voorgelicht door de fokker wat een RR in huis halen nu betekend... verstandig genoeg besloot ze op tijd Kinga te herplaatsen hij doet het goed in het brabantse land!

press to zoom
Willem
Willem

Willem heeft zijn 6 eerste levensjaren bij 2 border teefjes gewoond. Helaas door gezondheidstoestand van het baasje moest hij herplaatst, na een weekje in mijn roedel verhuisde hij naar Den Haag, veel plezier aan zee Willem!

press to zoom
9 pupjes vanuit Kroatie
9 pupjes vanuit Kroatie

Vanuit Kroatie verhuisden 9 pups naar hun nieuwe baasjes in Nederland door de slechte ecomische omstandigehden zoude ze daar op straat worden gezet of eindigen aan de ketting.... niet wenselijk, dus bij uitzondering geholpen bij dit nest.

press to zoom
Maui
Maui

Maui van nog geen jaar is verhuisd naar de kust, veel plezier Maui!

press to zoom
Dirk
Dirk

Dirk is verhuisd van 1 van de Waddeneilanden naar het vaste land.

press to zoom
Pupje Lara
Pupje Lara

5 maanden , baasjes hadden zich toch vergist in het ras.. nu woont ze op de waddeneilanden met 2 RR broers die haar kunnen opvoeden.

press to zoom
Nhala
Nhala

Nhala 6 jaar en een beetje inc van urine bij stress, hopenlijk krijgen haar nieuwe baasjes aan de kust dat onder controle!

press to zoom
Zef en Vic
Zef en Vic

Zef en Vic zaten in een (v)echtscheiding. Ze waren enigzins verwaarloosd en zochten noodopvang. 2 intacte reutjes, maar we hebben ze toch in huis genomen. Geplukt, gewassen, gevaccineerd , ontwormd en mede dankzij de border vereniging hadden we na een week een fijn aders voor deze 2 kanjers!

press to zoom
Chivas
Chivas

Pupke van 7 maanden wat zwaar overprikkeld was in het gezin met 4 kinderen is verhuisd naar een prikkelarme omgeving aan de kust!

press to zoom
Torro
Torro

Torro heeft al heel wat huisjes gehad, het maakte hem onzeker. Het ziet er naar uit dat aan al dat verhuizen nu een eind is gekomen... genieten van je warme mand .

press to zoom
Tango
Tango

Tango Zusje van Nala bleek een stuk socialer naar honden onder goede begeleiding heeft ze nu haar eigen hondenuitlaatservice ;-)

press to zoom