Geadopteerde honden:

Pupje Lara
Pupje Lara

5 maanden , baasjes hadden zich toch vergist in het ras.. nu woont ze op de waddeneilanden met 2 RR broers die haar kunnen opvoeden.

Nhala
Nhala

Nhala 6 jaar en een beetje inc van urine bij stress, hopenlijk krijgen haar nieuwe baasjes aan de kust dat onder controle!

Zef en Vic
Zef en Vic

Zef en Vic zaten in een (v)echtscheiding. Ze waren enigzins verwaarloosd en zochten noodopvang. 2 intacte reutjes, maar we hebben ze toch in huis genomen. Geplukt, gewassen, gevaccineerd , ontwormd en mede dankzij de border vereniging hadden we na een week een fijn aders voor deze 2 kanjers!

Chivas
Chivas

Pupke van 7 maanden wat zwaar overprikkeld was in het gezin met 4 kinderen is verhuisd naar een prikkelarme omgeving aan de kust!

Torro
Torro

Torro heeft al heel wat huisjes gehad, het maakte hem onzeker. Het ziet er naar uit dat aan al dat verhuizen nu een eind is gekomen... genieten van je warme mand .

Tango
Tango

Tango Zusje van Nala bleek een stuk socialer naar honden onder goede begeleiding heeft ze nu haar eigen hondenuitlaatservice ;-)

Nala
Nala

Vanuit afrika naar Nederland.. niet niets voor deze dame, socialisatie met honden was niet zo.. maar gelukkig nu een plekje waar ze in alle rust oud mag worden.

Mellow
Mellow

Wow Mellow heeft maar weer laten zien dat de juiste baas het verschil maakt tussen bestaan en een echt leven hebben.. van 24 uur in huis en tuin naar een leven vol in de samenleving Mellow kon het aan met zijn nieuwe baasje! Topper zelfs het openbaar vervoer draait hij zijn hand niet voor om .

Ravi
Ravi

Ravi een hond met een wat angstig karakter en reactief gedrag was door de baas zelf herplaatst, helaas bleek deze herplaatsing geen match, we hopen dat Ravi nu zijn plekje gevonden heeft in een rustig gezin zonder in huis wonende kinderen.

River en Pepper
River en Pepper

River en Pepper twee dames die een rangorde problematiek hadden in de roedel met nog een 3e hond zijn beiden los van elkaar herplaatst.

Thimba
Thimba

Thimba werd door zijn baasje herplaatst naar Frankrijk, helaas geen match met de andere rr reu in huis. Gelukkig bleef een terugreis hem bespaard en vond ik een geweldig gezin in Spanje waar hij kon gaan wonen.

Zizzi
Zizzi

Kreeg er 2 RR vriendjes en wat papagaaien als gezelschap en baasjes die heel begaan zijn met haar.