top of page

Geadopteerde honden:

RR Thibo
RR Thibo

Thibo is een mannetje van bijna een jaar heeft zo'n 3 weken bij ons in Chaam gewoond, schat van een hond die duidelijk te weinig begrensd is, wel een lieverd echte knuffelkont . Maar jat dan ook graag je boterham van je bord. Blijft in Brabant en een B&B in Frankrijk de bofkont

press to zoom
Raff
Raff

RafF reu van 3 jaar verhuisde naar Den Haag!

press to zoom
Luffy
Luffy

Luffy is een hele lieve RR reu van 3 jaar, welke woonachtig was in Amsterdam, hij zat daar bij een man die hem weer van een nichtje had...hij zij geen tijd meer door corona..vlak na adoptie bleek wel dat er meer aan de hand was..

press to zoom
Moos
Moos

Moos is een vrolijke kruising RR Labrador. Gedrag was voor zijn eerste baasje toch te pittig, gelukkig vonden we snel een fijne plek waar hij het prima doet

press to zoom
Bram/Brando
Bram/Brando

Bram was van een baasje dat oud was en helaas ongeneeselijk ziek, hij werd opgevangen door een gastgezin die hij het best moeilijk maakte. HIj had namelijk een extreme verlatingsangst. Na 2 weken van alles te proberen ging het steeds beter. De keuze werd gemaakt dat Bram er mocht blijven wonen... hoe triest was het dat Bram vrij snel na deze beslissing kwam te overlijden door een tumor die was geknapt...hij is begraven op een heel mooi plekje in het bos.

press to zoom
Ashra
Ashra

Ashra zat eigenlijk in tijdelijke opvang, omdat haar bejaarde vrouwtje haar hand had gebroken. Dat was de 2e breuk al dit jaar... dus Ashra was wel een beetje een zorg. Gelukkig vonden we snel noodopvang. Dat beviel alle partijen zo goed, dat er is besloten dat Ashra daar blijft wonen. Al was dat met pijn in het hart voor het 1e baasje.. houden van is soms los laten.

press to zoom
Zeth
Zeth

Zeth is een kruising RR Rottweiler van ongeveer 1,5 jaar. Hij verhuisd naar een fijne plek met veel ruimte en krijgt een appenzeller senne zusje om mee te spelen!

press to zoom
Dembe
Dembe

Dembe had pech na een proefplaatsing van 2 weken weer terug bij zijn 1e baasje.. gelukkig vonden we al snel een pittig koppel wat wel raad weet met zijn onzekerheid. Hij krijgt nu bescherming van 2 agenten wat wil een hond nog meer ;-)

press to zoom
Kinga
Kinga

Kinga was aangekocht door een wat oudere dame, helaas niet goed voorgelicht door de fokker wat een RR in huis halen nu betekend... verstandig genoeg besloot ze op tijd Kinga te herplaatsen hij doet het goed in het brabantse land!

press to zoom
Willem
Willem

Willem heeft zijn 6 eerste levensjaren bij 2 border teefjes gewoond. Helaas door gezondheidstoestand van het baasje moest hij herplaatst, na een weekje in mijn roedel verhuisde hij naar Den Haag, veel plezier aan zee Willem!

press to zoom
9 pupjes vanuit Kroatie
9 pupjes vanuit Kroatie

Vanuit Kroatie verhuisden 9 pups naar hun nieuwe baasjes in Nederland door de slechte ecomische omstandigehden zoude ze daar op straat worden gezet of eindigen aan de ketting.... niet wenselijk, dus bij uitzondering geholpen bij dit nest.

press to zoom
Maui
Maui

Maui van nog geen jaar is verhuisd naar de kust, veel plezier Maui!

press to zoom
bottom of page