top of page

Virtuele adoptie:

Wanneer je het leuk vindt een meer persoonlijke donatie te doen bieden we de mogelijkheid een hond virtueel te adopteren.

Sommige honden worden door ons liever niet meer geplaatst, omdat hun gedrag dat niet toe staat of omdat zij ziek zijn. Deze honden worden dan geplaatst in een gezin "onder de vleugels van Sos-ridgeback" en door ons opgenomen in ons virtueel adoptieprogramma.


Doel
Wanneer u virtueel een hond adopteert, draagt u bij aan het levensonderhoud van deze hond, zoals (dieet)voer, dierenartskosten, medicatie, ontwormen etcetera. U krijgt elk kwartaal een update over uw hond, met een leuke foto erbij.

 

Wat zijn de kosten?
U maakt maandelijk minimaal een bedrag over van 7,50€ (meer is natuurlijk altijd welkom) op rekeningnummer  NL78 ABNA 0530 0156 92  BIC ABNANL2A    onder vermelding van "Virtuele adoptie [naam hond]".

 

Alleen of met anderen
Uiteraard kunt u ook met uw collega's, klasgenoten, buren of vrienden een  hond adopteren. Ook bedrijven zijn meer dan welkom om deel te nemen. En het is natuurlijk mogelijk om meerdere honden te steunen, graag zelfs!

 

Verjaardagscadeau
Kent u iemand die alles al heeft en gek is op dieren? Voor zijn of haar verjaardag kunt u het perfecte cadeau aanbieden: een jaar lang een virtuele adoptie van een sos-ridgeback hond!

 

Honden beschikbaar voor virtuele adoptie:

Massai is een hond van 9 jaar oud met een aardig medische verleden, aan beide ellebogen geopereerd aan elleboog dysplesie, huid tumortjes gehad, een milt verwijderd enz..Onlangs is bij Massai ook  Spondylose gediagnostiseerd, hij zal dus ook op voeding suplementen en pijnmedicatie komen te staan. Een hond met zo'n rugzakje vind niet zo maar een fijn adoptie gezin, we willen de stap om Massai te adopteren wat kleiner maken, door waar mogelijk mee te betalen in de kosten.   

 

Jelle is een Border Terrier van 3 jaar, hij heeft een ernstige atopie en voedsel allergie. Hij is afgestaan omdat de stress in het gezin met een jong kind en te weinig tijd voor Jelle de allergie klachten sterk verergerde.  Jelle is nu bij Natasja zij probeert samen met de dierenarts Jelle Stabiel te maken, pas dan zal hij geadopteerd kunnen worden. Ook jelle is een hond die niet makkelijk plaatsbaar is, zowel door zijn allergie die de nodige kosten met zich mee brengt, als de voorwaarden waar hij geplaatst kan worden.

bottom of page