top of page

Simba Heeft een gastgezin gevonden!  is 5 jaar ,heel lief , gecastreerd (pas) en zoekt ivm zwangerschap een tijdelijk gastgezin, het gaat om de periode van Mei tot ongeveer September . In het gezin waar Simba woont is er wat spanning met het kindje wat er al is, dit gaat goed als ouders allert blijven , ivm zwangerschap/bevalling is dat lastig en zodoende zijn ze op zoek naar een fijne oplossing. Simba kan niet met katten of kleine kinderen (onder de 12). Naar andere honden is hij over het algemeen vriendelijk, en hij is goed opgevoed. Meer vragen stuur een bericht! 

Zara heeft een gastgezin gevonden!!

 

voor een teefje van bijna 2 jaar is men op zoek naar een tijdelijke opvang (ongeveer 6 maanden). Dit ivm verandering in relationele sfeer en het nog af maken van een studie. Zara is een lieve gevoelige RR kan heel goed met kinderen, met andere honden meestal ook wel, ze kan NIET met katten of kleine andere huisdieren. Het is een slimme meid die gerust de deuren voor je open maakt en de voorraad op eet. Ze kan goed los lopen, heeft veel energie . Omdat het voor het baasje onmogelijk is om haar genoeg beweging/uitdaging te geven zoekt men nu naar een tijdelijke oplossing. Ze heeft altijd samen gewoond met andere honden, kan alleen zijn maar met een maatje zou ook wel fijn zijn. Kosten van voeding en evt dierenarts worden door de eigenaar betaald!

WEEKEIND GASTGEZIN GEVONDEN!!!

 

Zoals we al eerder schreven is soms herplaatsing niet nodig als er iets verandert in de gezinssituatie, sterker nog soms helemaal niet wenselijk, wel is er soms hulp nodig in de vorm van uitlaten/opvangen oid..... Dat is precies waar Senna geboren 13 Juli 2010 in Harskamp naar op zoek is. Zijn baas kan door de week prima voor hem zorgen en is ook echt heel gek op hem, alleen in het weekeind is het wat moeilijker te organiseren. Senna gaat dan mee met een uitaatservice, maar naast de kosten die dit met zich mee brengt, is dat eigenlijk ook niet genoeg. De baas is dus op zoek naar een gezin dat het gezellig vindt in het weekeind een maatje er bij te hebben voor hun hond (mensen zonder hond maar bekend met het ras kunnen uiteraard ook reageren). Senna is gecastreerd, luistert prima,en is heel sociaal naar andere honden, volgens mij een heerlijke hond om er in het weekeind bij te hebben. Wie zou dit baasje en Senna uit de brand kunnen helpen? Ik weet uit ervaring dat oppassen op een hond echt heel leuk kan zijn!

 

 

Ja 2 gezinnen hebben zich aangeboden, top!!!

 

Even een Update, Senna gaat nog steeds regelmatig naar de gastgezinnen, echt top dat dit zo uitegpakt heeft! (Feb 2016)

Polle heeft een gastgezin gevonden!!!

 

Border Terrier Polle is 7 jaar , een reu niet gecastreerd, woont in centrum van Utrecht en is op zoek naar een fijne deeltijd baas, die hem af en toe wat exra aandacht gunt! Baasjes zijn dol op Polle, maar door het drukke leven gunnen ze hem af en toe wat meer aandacht en beweging die ze hem zelf niet altijd kunnen geven. Polle kan met kinderen, andere honden ook , maar intacte reuen is soms wat moeilijk...een andere hond is dus niet persé noodzakelijk, wel veel tijd en liefde!

 

bottom of page